Receptes amb Bolets

Arròs amb Bolets i pernil Ibèric

ARRÒS AMB BOLETS I PERNIL IBÈRIC   Ingredients per a 4 persones: 275 gr. d' arròs 250 gr. de bolets barrejats (rossinyol, fredolic, rovelló, llenega, cep, ...) 700 ml de brou lleuger (de verdures i/o carn) 50 gr. de pernil Ibèric Formatge Parmesà (per ratllar) Sal - Pebre Oli d'oliva 1 gra...

Bunyols de Ceps

BUNYOLS DE CEPS   Ingredients per a 4 persones: 400 gr de ceps 250 gr de farina 50 gr de mantega 75 cc de cervesa 1 ou oli, sal farigola en pols Procés d'elaboració: Netegem els ceps, els laminem no gaire prims, els salem i els passem per la paella amb la mantega. Tallem les làmines per la...

Espaguetis amb salsa de Trompetes de la mort

ESPAGUETIS AMB SALSA DE TROMPETES DE LA MORT   Ingredients per a 4 persones: 40 gr. Trompetes de la mort seques o fresques 1 pot de Crema de llet 400 gr. d'espaguetis Nou moscada Sal Pebre Oli Procés d'elaboració: En una olla amb sal i un raig d'oli posar a bullir els espaguetis fins que...

Farcellets de Bolets

FARCELLETS DE BOLETS   Ingredients 2 cebes petites 150 gr de bolets variats, en aquesta ocasió rovellons i fredolics 25 gr de pernil serrà a daus 1 all i julivert sal, pebre, oli verge d'oliva 8 fulls de pasta brick Procés d'elaboració: 1. En una paella sofregir la ceba tallada a dauets petits...

Risotto de ceps

Ingredients   20 gr de ceps secs 1/2 porro o ceba 3 tasses arròs Carnaroli 1 l de caldo vegetal 20 gr de formatge parmesà Instructions   1. Primer de tot, tallem petit el porro i el saltegem en una cassola plana amb oli. 2. Quan el porro està ros, afegim l'arròs, i...

Haz tu página web gratis Webnode