Receptes amb Bolets
Arròs amb Bolets i pernil Ibèric
ARRÒS AMB BOLETS I PERNIL IBÈRIC
Ingredients per a 4 persones:
275 gr. d' arròs
250 gr. de bolets barrejats (rossinyol, fredolic, rovelló, llenega, cep, ...)
700 ml de brou lleuger (de verdures i/o carn)
50 gr. de pernil Ibèric
Formatge Parmesà (per ratllar)
Sal - Pebre
Oli d'oliva
1 gra...
Bunyols de Ceps
BUNYOLS DE CEPS
Ingredients per a 4 persones:
400 gr de ceps
250 gr de farina
50 gr de mantega
75 cc de cervesa
1 ou
oli, sal
farigola en pols
Procés d'elaboració:
Netegem els ceps, els laminem no gaire prims, els salem i els passem per la paella amb la mantega. Tallem les làmines per la...
Espaguetis amb salsa de Trompetes de la mort
ESPAGUETIS AMB SALSA DE TROMPETES DE LA MORT
Ingredients per a 4 persones:
40 gr. Trompetes de la mort seques o fresques
1 pot de Crema de llet
400 gr. d'espaguetis
Nou moscada
Sal
Pebre
Oli
Procés d'elaboració:
En una olla amb sal i un raig d'oli posar a bullir els espaguetis fins que...
Farcellets de Bolets
FARCELLETS DE BOLETS
Ingredients
2 cebes petites
150 gr de bolets variats, en aquesta ocasió rovellons i fredolics
25 gr de pernil serrà a daus
1 all i julivert
sal, pebre, oli verge d'oliva
8 fulls de pasta brick
Procés d'elaboració:
1. En una paella sofregir la ceba tallada a dauets petits...
Risotto de ceps
Ingredients
20 gr de ceps secs
1/2 porro o ceba
3 tasses arròs Carnaroli
1 l de caldo vegetal
20 gr de formatge parmesà
Instructions
1. Primer de tot, tallem petit el porro i el saltegem en una cassola plana amb oli.
2. Quan el porro està ros, afegim l'arròs, i...